En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders – Boekrecensie

Bent u op zoek naar “En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders”?
Hier is de review van dit boek geschreven door Linden, Frénk van der en gepubliceerd in 2021 door Luitingh Sijthoff.

Qua inhoud en plot vraag je je misschien af of er een verkorte versie is van En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders of wat de mooiste passages zijn.

Recensie van het boek En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders door Linden, Frénk van der

En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders
Titel En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders
Uitgever Luitingh Sijthoff
Aantal pagina's 190
Datum
Code B08B1M94K3

Plot van het boek:

In En altijd maar verlangen blikt meesterinterviewer Frénk van der Linden door middel van brieven aan zijn ouders terug op zijn eigen kinderjaren en de onderlinge relaties binnen het gezin. Het resultaat is een open, eerlijk en herkenbaar portret van een ouder-kindrelatie.En altijd maar verlangen i...

Boekbeoordelingen

Tevreden4
Lengte4.6
Eindstand4

Vragen over dit boek

Hoeveel pagina's heeft En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders?

Het boek En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders geschreven door Linden, Frénk van der bestaat uit 190 pagina's en werd uitgegeven doorLuitingh Sijthoff.

In welk jaar werd En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders uitgebracht?

En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders is geschreven door Linden, Frénk van der en werd in 2021 uitgebracht met code B08B1M94K3.

Waar kan ik En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders van Linden, Frénk van der kopen?

Je kunt En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders van Linden, Frénk van der online kopen op deze pagina, waar je andere informatie vindt zoals prijs en beschikbare maten.

Liefhebbers van En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders doen over het algemeen onderzoek naar gerelateerde zaken.

  • en altijd maar verlangen: de liefdesoorlog van mijn ouders samenvatting
  • en altijd maar verlangen: de liefdesoorlog van mijn ouders citaten

Waarom En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders online kopen?

Voordat u dit boek uit de klasse E-books biografieën & memoires aan uw winkelmandje toevoegt, kunt u eerst de recensies van andere lezers lezen om te begrijpen wat zij denken en of het echt wordt aanbevolen, gezien de schrijfstijl van Linden, Frénk van der.

Zoek eerst online tussen de verschillende beschikbare edities en controleer of En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders beschikbaar is in paperback-, flexibele omslag- of eBook-formaat.

In het geval van een paperbackboek, controleer dan of er een gratis verzendservice beschikbaar is voor thuisbezorging of dat u liever naar een boekwinkel of een andere winkel gaat.

Als u van promoties houdt, doet u er goed aan om een gebruikt exemplaar te zoeken of aandacht te besteden aan eventuele promoties of reclames van de maand.

En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders – Boekrecensie
Boekenx Team
De rangschikking is gemaakt door het personeel volgens de disclaimer. Door deel te nemen aan het Amazon-partnerprogramma ontvangen we een klein percentage van uw aankopen om de site actief te houden.

Hoeveel waardeer je deze boeken?

(rating: 4.6 | 27 stemmen)

Andere boekbesprekingen