Schrijf voor ons

Hou je van schrijven (en ook van boeken lezen)?

Doe mee met het project en schrijf voor ons!

Schrijf voor ons - artikelen en teksten

Boekenx is een innovatieve startup in de Nederlandse uitgeverswereld en om het redactieteam uit te breiden, zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers met grote voordelen voor iedereen.

Waarom samenwerken met Boekenx?

Als u nieuw bent bij Boekenx, moet u weten dat het niet de gebruikelijke cultuurblog of nieuwssite is waar hier en daar recensies en teksten worden gepubliceerd.

Dit zijn de voordelen die u zult krijgen van samenwerking met Boekenx

  • Vergroot de zichtbaarheid van uw naam in het Nederlandse uitgeverslandschap
  • Laat je opmerken door onze lezers zonder geld uit te geven
  • Krijg een pagina gewijd aan jou waar je jezelf kunt voorstellen en je boeken of podcasts kunt promoten.

Uw naam wordt gekoppeld aan uw bijdragen om u maximale bekendheid te geven. Hoe meer reviews je schrijft, hoe meer zichtbaarheid je krijgt, zonder ons iets te betalen.

Samengevat: het succes van onze portal zal u zichtbaarheid bieden en uw inhoud zal ons helpen om succesvol te zijn. Kortom, het is gunstig voor beide bedrijven, zonder loon of wederzijdse betalingen.

Naarmate we groeien, zullen we nieuwe initiatieven starten en veel revolutionaire idee├źn uit de academische wereld in de praktijk brengen.

Opgelet: het is niet nodig om elke maand een minimale hoeveelheid teksten te garanderen, maar u heeft alle hierboven beschreven voordelen pas na publicatie van ten minste 10 kwaliteitsstukken (om uw inzet te garanderen).

Samenwerken

Als je verhalen te vertellen hebt en je bent gepassioneerd door schrijven, betreed dan de wereld van het publiceren rechtstreeks op het web met een aantal speciale voordelen.

Alle inhoud die u ons stuurt, wordt in overweging genomen, verwerkt met een interne beoordeling en als deze van kwaliteit is, wordt deze op de site gepubliceerd onder uw naam.

Hoe aan te vragen

Om uw aanvraag in te dienen en schrijver te worden, stuurt u gewoon een bericht naar dit e-mailadres om uzelf voor te stellen en aan te geven hoeveel stukken u maandelijks wilt schrijven. Er wordt dan binnen 48 uur contact met u opgenomen.

Publicatiecriteria

Laten we eens kijken naar enkele richtlijnen voor het recenseren van boeken. Vergeet niet dat al uw bijdragen aan deze regels moeten voldoen.

De teksten die u ons stuurt, moeten origineel zijn en persoonlijk in uw schrijfstijl zijn geschreven, omdat u ons door ons het artikel te sturen een vrijgave verleent voor publicatie op de site.

Het portaal heeft drie secties waar u kunt schrijven:

  • Auteurs: Je zult in staat zijn om biografie├źn van beroemde schrijvers te schrijven
  • Genres: je kunt leesadvies geven over een bepaald onderwerp
  • Recensies: U kunt uw mening geven over specifieke boeken

Elke tekst moet minstens 300 woorden lang zijn, in het Nederlands, met de juiste grammatica en volledig originele inhoud.

U kunt bijvoorbeeld hetzelfde artikel niet naar andere sites verzenden of op Facebook publiceren.

Ben je klaar om voor ons te schrijven? Klik dan op de knop en verstuur je sollicitatie!

Samenwerken

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen van onze medewerkers om te lezen voordat u zich aanmeldt en ons teksten en artikelen stuurt die op de site moeten worden gepubliceerd.

Hoeveel kost het om voor de portal te schrijven?

De samenwerking is gratis omdat er wederzijdse voordelen zijn voor zowel de schrijver als het portaal.

Hoeveel artikelen moet je schrijven?

We hebben geen minimumquotum aan vereiste artikelen, maar een actieve bijdrager publiceert over het algemeen minstens twee teksten per maand.

Wat zijn de schrijfvereisten?

Om samen te werken, moet je een Nederlandse moedertaalspreker zijn, perfecte kennis hebben van de Nederlandse grammatica en syntaxis, en een grote passie hebben voor het lezen van boeken.