De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad – Boekrecensie

Bent u op zoek naar “De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad”?
Hier is de beoordeling van dit boek geschreven door Haas, Martijn en uitgegeven in 2017 door Lebowski.

Qua inhoud en plot vraag je je misschien af of er een korte versie is van De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad of wat de mooiste passages zijn.

Recensie van het boek De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad door Haas, Martijn

De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad
Titel De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad
Uitgever Lebowski
Aantal pagina's 432
Datum
Code 9048828805

Plot van het boek:

Spraakmakend portret van een van Nederlands meest gevreesde criminelen...

Boekbeoordelingen

Tevreden4
Lengte3.6
Eindstand5

Vragen over dit boek

Hoeveel pagina's heeft De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad?

Het boek De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad geschreven door Haas, Martijn bestaat uit 432 pagina's en werd uitgegeven doorLebowski.

In welk jaar werd De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad uitgebracht?

De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad is geschreven door Haas, Martijn en werd in 2017 uitgebracht met code 9048828805.

Waar kan ik De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad van Haas, Martijn kopen?

Je kunt De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad van Haas, Martijn online kopen op deze pagina, waar je andere informatie vindt zoals prijs en beschikbare maten.

Liefhebbers van De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad doen over het algemeen onderzoek naar gerelateerde zaken.

  • de kouwe ouwe: de 9 levens van stanley hillis: spraakmakend portret van de godfather van de nederlandse misdaad samenvatting
  • de kouwe ouwe: de 9 levens van stanley hillis: spraakmakend portret van de godfather van de nederlandse misdaad citaten

Waarom De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad online kopen?

Voordat u dit boek uit de klasse Verslagen waargebeurde misdaden aan uw winkelmandje toevoegt, kunt u eerst de recensies van andere lezers lezen om te begrijpen wat zij denken en of het echt wordt aanbevolen, gezien de schrijfstijl van Haas, Martijn.

Zoek eerst online tussen de verschillende beschikbare edities en controleer of De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad verkrijgbaar is in paperback-, flexibele omslag- of eBook-formaat.

In het geval van een paperbackboek, controleer dan of er een gratis verzendservice beschikbaar is voor thuisbezorging of dat u liever naar een boekwinkel of een andere winkel gaat.

Als u van voordelen houdt, doet u er goed aan om een gebruikt exemplaar te zoeken of aandacht te besteden aan eventuele aanbiedingen of reclames van de maand.

De kouwe ouwe: de 9 levens van Stanley Hillis: spraakmakend portret van de godfather van de Nederlandse misdaad – Boekrecensie
Boekenx Team
De rangschikking is gemaakt door het personeel volgens de disclaimer. Door deel te nemen aan het Amazon-partnerprogramma ontvangen we een klein percentage van uw aankopen om de site actief te houden.

Hoeveel waardeer je deze boeken?

(rating: 4.9 | 23 stemmen)

Andere boekbesprekingen

Een boek of schrijver zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content