Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd – Boekrecensie

Bent u op zoek naar “Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd”?
Hier is de beoordeling van dit boek geschreven door Philipsen, Willem en gepubliceerd in 2021 door Boekerij.

Qua inhoud en plot vraag je je misschien af of er een verkorte versie is van Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd of wat de mooiste zinnen zijn.

Recensie van het boek Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd door Philipsen, Willem

Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd
Titel Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd
Uitgever Boekerij
Aantal pagina's 166
Datum
Code B08NFC7ZKK

Plot van het boek:

Een moedig, ontroerend en inspirerend verhaal over vooruitkijken en het volgen van je dromenIn mei 2007 was Willem 23 jaar oud en hard op weg naar de top van de Nederlandse muziekscene. Hij werkte als gitarist voor onder andere Postmen, Soulvation en met Anouk en stond samen met hen op de grootste f...

Boekbeoordelingen

Tevreden4
Lengte4.6
Eindstand4

Vragen over dit boek

Hoeveel pagina's heeft Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd?

Het boek Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd geschreven door Philipsen, Willem bestaat uit 166 pagina's en werd uitgegeven doorBoekerij.

In welk jaar werd Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd uitgebracht?

Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd is geschreven door Philipsen, Willem en werd in 2021 uitgebracht met code B08NFC7ZKK.

Waar kan ik Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd van Philipsen, Willem kopen?

Je kunt Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd van Philipsen, Willem online kopen op deze pagina, waar je andere informatie vindt zoals prijs en beschikbare maten.

Liefhebbers van Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd doen over het algemeen onderzoek naar gerelateerde zaken.

  • met de stroom mee: hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd samenvatting
  • met de stroom mee: hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd citaten

Waarom Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd online kopen?

Voordat u dit boek uit de sector E-books biografieën & memoires aan uw winkelmandje toevoegt, kunt u eerst de opinies van andere lezers controleren om te begrijpen wat zij denken en of het echt wordt aanbevolen, gezien de schrijfstijl van Philipsen, Willem.

Zoek eerst online tussen de verschillende beschikbare edities en controleer of Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd beschikbaar is in paperback-, flexibele omslag- of eBook-formaat.

In het geval van een paperbackboek, controleer dan of er een gratis verzendservice beschikbaar is voor thuisbezorging of dat u liever naar een boekwinkel of een andere winkel gaat.

Als u van promoties houdt, doet u er goed aan om een tweedehands exemplaar te zoeken of aandacht te besteden aan eventuele promoties of reclames van de maand.

Met de stroom mee: Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd – Boekrecensie
Boekenx Team
De rangschikking is gemaakt door het personeel volgens de disclaimer. Door deel te nemen aan het Amazon-partnerprogramma ontvangen we een klein percentage van uw aankopen om de site actief te houden.

Hoeveel waardeer je deze boeken?

(rating: 4.2 | 25 stemmen)

Andere boekbesprekingen