De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven – Boekrecensie

Bent u op zoek naar “De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven”?
Hier is de beoordeling van dit boek geschreven door Bomann, Corina en uitgegeven in 2021 door Meulenhoff Boekerij B.V..

Op het gebied van inhoud en verhaallijn vraag je je misschien af of er een verkorte versie is van De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven of wat de mooiste zinnen zijn.

Recensie van het boek De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven door Corina Bomann

De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven
Titel De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven
Uitgever Meulenhoff Boekerij B.V.
Aantal pagina's 448
Datum
Code 9022593428

Plot van het boek:

Modefotografe Melanie Sommer is net terug van een werkreis naar Vietnam, het land van haar voorouders, als ze te horen krijgt dat haar verloofde Robert een ongeluk heeft gehad en in coma is geraakt....

Boekbeoordelingen

Tevreden3
Lengte3.4
Eindstand3

Vragen over dit boek

Hoeveel pagina's heeft De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven?

Het boek De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven geschreven door Corina Bomann bestaat uit 448 pagina's en werd uitgegeven doorMeulenhoff Boekerij B.V..

In welk jaar werd De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven uitgebracht?

De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven is geschreven door Corina Bomann en werd in 2021 uitgebracht met code 9022593428.

Waar kan ik De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven van Corina Bomann kopen?

Je kunt De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven van Corina Bomann online kopen op deze pagina, waar je andere informatie vindt zoals prijs en beschikbare maten.

Liefhebbers van De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven doen over het algemeen onderzoek naar gerelateerde zaken.

  • de jasmijnzussen: dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven samenvatting
  • de jasmijnzussen: dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven citaten

Waarom De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven online kopen?

Voordat u dit boek uit de sector Familiesaga fictie aan uw winkelmandje toevoegt, kunt u eerst de opinies van andere lezers controleren om te begrijpen wat zij denken en of het echt wordt aanbevolen, gezien de schrijfstijl van Bomann, Corina.

Zoek eerst online tussen de verschillende beschikbare edities en controleer of De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven beschikbaar is in paperback-, flexibele omslag- of eBook-formaat.

In het geval van een paperbackboek, controleer dan of er een kostenloze verzendservice beschikbaar is voor thuisbezorging of dat u liever naar een boekwinkel of een andere winkel gaat.

Als u van voordelen houdt, doet u er goed aan om een tweedehands exemplaar te zoeken of aandacht te besteden aan eventuele promoties of reclames van de maand.

De jasmijnzussen: Dankzij haar overgrootmoeder krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven – Boekrecensie
Boekenx Team
De rangschikking is gemaakt door het personeel volgens de disclaimer. Door deel te nemen aan het Amazon-partnerprogramma ontvangen we een klein percentage van uw aankopen om de site actief te houden.

Hoeveel waardeer je deze boeken?

(rating: 4.4 | 11 stemmen)

Andere boekbesprekingen

Een boek of schrijver zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content