Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten – Boekrecensie

Bent u op zoek naar “Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten”?
Hier is de beoordeling van dit boek geschreven door Omer, Haim en uitgegeven in 2015 door Bohn Stafleu van Loghum.

Op het gebied van inhoud en verhaallijn vraag je je misschien af of er een verkorte versie is van Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten of wat de mooiste passages zijn.

Recensie van het boek Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten door Omer, Haim

Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten
Titel Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten
Uitgever Bohn Stafleu van Loghum
Aantal pagina's 189
Datum
Code 9036809487

Plot van het boek:

Agressief en zelfdestructief gedrag stelt menig ouder, leraar en hulpverlener voor een dilemma. Of het nu gaat om geweld, woede-uitbarstingen, liegen, stelen of om extreme angst, dwang, schoolverzuim of internetverslaving, met regelmaat wordt gepleit voor een ‘hardere’ aanpak, maar escalatie lig...

Boekbeoordelingen

Tevreden4
Lengte4.5
Eindstand3

Vragen over dit boek

Hoeveel pagina's heeft Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten?

Het boek Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten geschreven door Omer, Haim bestaat uit 189 pagina's en werd uitgegeven doorBohn Stafleu van Loghum.

In welk jaar werd Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten uitgebracht?

Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten is geschreven door Omer, Haim en werd in 2015 uitgebracht met code 9036809487.

Waar kan ik Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten van Omer, Haim kopen?

Je kunt Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten van Omer, Haim online kopen op deze pagina, waar je andere informatie vindt zoals prijs en beschikbare maten.

Liefhebbers van Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten doen over het algemeen onderzoek naar gerelateerde zaken.

  • geweldloos verzet in gezinnen: een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten samenvatting
  • geweldloos verzet in gezinnen: een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten citaten

Waarom Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten online kopen?

Voordat u dit boek uit de sector Klinische psychologie aan uw winkelmandje toevoegt, kunt u eerst de meningen van andere lezers doornemen om te begrijpen wat zij denken en of het echt wordt aanbevolen, gezien de schrijfstijl van Omer, Haim.

Zoek eerst online tussen de verschillende beschikbare versies en controleer of Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten beschikbaar is in paperback-, flexibele omslag- of eBook-formaat.

In het geval van een paperbackboek, controleer dan of er een gratis verzendservice beschikbaar is voor thuisbezorging of dat u liever naar een boekwinkel of een andere winkel gaat.

Als u van voordelen houdt, doet u er goed aan om een gebruikt exemplaar te zoeken of aandacht te besteden aan eventuele promoties of reclames van de maand.

Geweldloos verzet in gezinnen: Een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten – Boekrecensie
Boekenx Team
De rangschikking is gemaakt door het personeel volgens de disclaimer. Door deel te nemen aan het Amazon-partnerprogramma ontvangen we een klein percentage van uw aankopen om de site actief te houden.

Hoeveel waardeer je deze boeken?

(rating: 4.9 | 20 stemmen)

Andere boekbesprekingen