Gegijzeld – Boekrecensie

Bent u op zoek naar “Gegijzeld”?
Hier is de beoordeling van dit boek geschreven door Mackintosh, Clare en gepubliceerd in 2021 door De Fontein Romans & Spanning.

Qua inhoud en verhaallijn vraag je je misschien af of er een korte versie is van Gegijzeld of wat de mooiste passages zijn.

Recensie van het boek Gegijzeld door Clare Mackintosh

Gegijzeld
Titel Gegijzeld
Uitgever De Fontein Romans & Spanning
Aantal pagina's 416
Datum
Code B08YFKSM2M

Plot van het boek:

Het huwelijk van stewardess Mina staat op springen en de zorgen om haar dochtertje zijn groot, dus wanneer ze wordt geselecteerd om te werken op de eerste non-stopvlucht van Londen naar Sydney, is dat een welkome afleiding. Het is een prestigieuze vlucht met aan boord talloze journalisten, bloggers ...

Boekbeoordelingen

Tevreden4
Lengte3.5
Eindstand4

Vragen over dit boek

Hoeveel pagina's heeft Gegijzeld?

Het boek Gegijzeld geschreven door Clare Mackintosh bestaat uit 416 pagina's en werd uitgegeven doorDe Fontein Romans & Spanning.

In welk jaar werd Gegijzeld uitgebracht?

Gegijzeld is geschreven door Clare Mackintosh en werd in 2021 uitgebracht met code B08YFKSM2M.

Waar kan ik Gegijzeld van Clare Mackintosh kopen?

Je kunt Gegijzeld van Clare Mackintosh online kopen op deze pagina, waar je andere informatie vindt zoals prijs en beschikbare maten.

Liefhebbers van Gegijzeld doen over het algemeen onderzoek naar gerelateerde zaken.

  • gegijzeld samenvatting
  • bert wiersema
  • gegijzeld chinouk thijssen
  • clare mackintosh
  • leerlingen
  • terroristen
  • schrijver
  • gegijzeld citaten

Waarom Gegijzeld online kopen?

Voordat u dit boek uit de sector E-books mysterie aan uw winkelmandje toevoegt, kunt u eerst de beoordelingen van andere lezers lezen om te begrijpen wat zij denken en of het echt wordt aanbevolen, gezien de schrijfstijl van Mackintosh, Clare.

Zoek eerst online tussen de verschillende beschikbare edities en controleer of Gegijzeld verkrijgbaar is in paperback-, flexibele omslag- of eBook-formaat.

In het geval van een paperbackboek, controleer dan of er een kostenloze verzendservice beschikbaar is voor thuisbezorging of dat u liever naar een boekwinkel of een andere winkel gaat.

Als u van aanbiedingen houdt, doet u er goed aan om een tweedehands exemplaar te zoeken of aandacht te besteden aan eventuele aanbiedingen of reclames van de maand.

Gegijzeld – Boekrecensie
Boekenx Team
De rangschikking is gemaakt door het personeel volgens de disclaimer. Door deel te nemen aan het Amazon-partnerprogramma ontvangen we een klein percentage van uw aankopen om de site actief te houden.

Hoeveel waardeer je deze boeken?

(rating: 4.8 | 17 stemmen)

Andere boekbesprekingen

Een boek of schrijver zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content