De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan – Boekrecensie

Bent u op zoek naar “De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan”?
Hier is de beoordeling van dit boek geschreven door Enders, Giulia en gepubliceerd in 2015 door Luitingh Sijthoff.

Qua inhoud en plot vraag je je misschien af of er een samenvatting is van De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan of wat de mooiste zinnen zijn.

Recensie van het boek De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan door Enders, Giulia

De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan
Titel De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan
Uitgever Luitingh Sijthoff
Aantal pagina's 256
Datum
Code 9021017490

Plot van het boek:

De bestseller over darmen!...

Boekbeoordelingen

Tevreden4
Lengte3.6
Eindstand4.5

Vragen over dit boek

Hoeveel pagina's heeft De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan?

Het boek De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan geschreven door Enders, Giulia bestaat uit 256 pagina's en werd uitgegeven doorLuitingh Sijthoff.

In welk jaar werd De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan uitgebracht?

De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan is geschreven door Enders, Giulia en werd in 2015 uitgebracht met code 9021017490.

Waar kan ik De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan van Enders, Giulia kopen?

Je kunt De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan van Enders, Giulia online kopen op deze pagina, waar je andere informatie vindt zoals prijs en beschikbare maten.

Liefhebbers van De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan doen over het algemeen onderzoek naar gerelateerde zaken.

  • de mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan samenvatting
  • de mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan citaten

Waarom De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan online kopen?

Voordat u dit boek uit de sector Gezin & lifestyle aan uw winkelmandje toevoegt, kunt u eerst de meningen van andere lezers checken om te begrijpen wat zij denken en of het echt wordt aanbevolen, gezien de schrijfstijl van Enders, Giulia.

Zoek eerst online tussen de verschillende beschikbare edities en controleer of De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan verkrijgbaar is in paperback-, flexibele omslag- of eBook-formaat.

In het geval van een paperbackboek, controleer dan of er een gratis verzendservice beschikbaar is voor thuisbezorging of dat u liever naar een boekwinkel of een andere winkel gaat.

Als u van promoties houdt, doet u er goed aan om een gebruikt exemplaar te zoeken of aandacht te besteden aan eventuele aanbiedingen of reclames van de maand.

De mooie voedselmachine: de charme van je darmen : alles over de darmen, een onderschat orgaan – Boekrecensie
Boekenx Team
De rangschikking is gemaakt door het personeel volgens de disclaimer. Door deel te nemen aan het Amazon-partnerprogramma ontvangen we een klein percentage van uw aankopen om de site actief te houden.

Hoeveel waardeer je deze boeken?

(rating: 4.3 | 13 stemmen)

Andere boekbesprekingen