Was je op zoek naar een boek over charcuterie?
Bekijk de beste boeken over dit onderwerp door te bladeren door onze bijgewerkte ranglijst voor oktober 2024!
In deze selectie laten we u enkele voorbeelden zien van aanbevolen boeken over charcuterie die online worden verkocht in digitaal of gedrukt formaat.
+ Overzichtsindex
Hier is een lijst met 5 boeken over charcuterie die je vandaag nog kunt lezen!
Partituur | 4.7 |
Auteur | Nicolas, Arnaud |
Titel | le grand livre de la charcuterie: Terrines, saucisses, pâtés en croûte |
Uitgever | Ducasse Edition |
Bladzijden | 280 |
Publicatie | Een onbekend jaar |
Intrige: Le premier livre de référence pour tous les professionnels - confirmés ou en devenir - de la char...
Partituur | 3 |
Auteur | Hayward, Tim |
Titel | Charcuterie: Slow Down, Cure, Dry, Salt and Preserve: Slow Down, Salt, Dry and Cure |
Uitgever | Quadrille Publishing Ltd |
Bladzijden | 176 |
Publicatie | Een onbekend jaar |
Intrige: From Scratch: Charcuterie is an accessible handbook that features all the recipes and techniques you...
Partituur | 3.5 |
Auteur | Marino, Frank |
Titel | Charcuterie Boards Cookbook: 150+ Gorgeous and Mouthwatering Platters Recipes | How to Pair Cheeses, Meats, Crackers, Fruits, and Nuts to Create the Ultimate Board |
Uitgever | Independently published |
Bladzijden | 192 |
Publicatie | Een onbekend jaar |
Intrige: Probably the Easiest Way To Make Your Ultimate Charcuterie “Pleasure” Board For Just About Any O...
Partituur | 4.6 |
Auteur | Weiss, Jeffrey |
Titel | Charcutería: The Soul of Spain |
Uitgever | Surrey Books,U.S. |
Bladzijden | 404 |
Publicatie | Een onbekend jaar |
Intrige: 2015 James Beard Award nominee 2015 Gourmand World Cookbook Award nominee An updated and redesigned...
Partituur | 4.4 |
Auteur | Grigson, Jane |
Titel | Charcuterie and French Pork Cookery |
Uitgever | Grub Street Publishing |
Bladzijden | 320 |
Publicatie | Een onbekend jaar |
Intrige: Every town in France has at least one charcutier, whose windows are dressed with astonishing display...
We hebben 5 auteurs van boeken over charcuterie genoemd en hieronder geven we een overzichtstabel van de schrijvers.
Auteur | Boeken |
---|---|
Nicolas, Arnaud | 1 |
Hayward, Tim | 1 |
Marino, Frank | 1 |
Weiss, Jeffrey | 1 |
Grigson, Jane | 1 |
In onze selectie vindt u 5 boeken over charcuterie, met elk de titel, uitgever, publicatiedatum en een score van 1 tot 5 sterren.
Onder de boeken over charcuterie, lees je misschien Charcuterie and French Pork Cookery, gepubliceerd in Een onbekend jaar door Grigson, Jane. Lees het verhaal en bekijk hier de aankoop.
Gezien 5 boeken over charcuterie, zou je kunnen beginnen met het lezen le grand livre de la charcuterie: Terrines, saucisses, pâtés en croûte van de auteur Nicolas, Arnaud, gepubliceerd in Een onbekend jaar door Ducasse Edition.
Liefhebbers van Boeken over charcuterie doen over het algemeen onderzoek naar gerelateerde zaken.
In de lijst staan promoties voor boeken over charcuterie al afgeprijsd of met een lage prijs van een paar euro om op internet te kopen.
Als je wilt begrijpen uit welk boek over charcuterie je moet kiezen uit de vele titels die over hetzelfde onderwerp gaan, kun je de beste recensies lezen van lezers die dat boek in het verleden al hebben besteld.
Het lezen van reviews zorgt ervoor dat je een weloverwogen keuze maakt om het boek aan te schaffen dat het beste bij jouw interesses past.
Vind gemakkelijk alle promoties voor boeken over charcuterie waarin u mogelijk geïnteresseerd bent en lees de recensies van andere gebruikers voordat u een boek bestelt, zelfs als het voordelig is of in de top 10 van een ranglijst staat.
Uiteraard is ons advies om niet te stoppen bij de boekomslag, maar ook om te kijken naar het aantal pagina’s om te beslissen of je genoeg tijd hebt om het te lezen en ook de naam van de auteur te controleren als je specifieke voorkeuren hebt.